Takuu ja palautus

TAKUU 

Kaikissa tuotteissa on valmistajan takuu. Takuun ajat ovat tuotekohtaisia. Mikäli tuote on virheellinen tai rikkoutuu normaalissa käytössä takuu-ajan sisällä korvaamme tuotteen. Emme vastaa jos tuote on rikkoutunut vääränlaisessa käytössä. Voit toimittaa tuotteen takuuvaihtoon Postin tai Matkahuollon kautta. Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista emme maksa palautuskuluja.

Takuu palautuksen tehdessäsi voit ladata ja tulostaa asiakaspalautus lomakkeen 
TÄSTÄ tai lähettää lomakkeen täytettynä asiakaspalvelu@nippanappa.com osoitteeseen.

Mikäli lähetit täytetyn lomakkeen sähköpostilla, liitä takuupalautuksen mukaan pakkauslista/tilauskuittaus jotta pystymme yksilöimään takuupalautuksen.

PALAUTUS 

Mikäli tuote ei vastannut odotuksiasi ja tuote on käyttämätön voit palauttaa tuotteen Postin tai Matkahuollon kautta.

Palautuksen tehdessäsi voit tulostaa ja täyttää käsin asiakaspalautus lomakkeen TÄSTÄ tai lähettää lomakkeen täytettynä asiakaspalvelu@nippanappa.com osoitteeseen.

Mikäli lähetit täytetyn lomakkeen sähköpostilla, liitä palautuksen mukaan pakkauslista/tilauskuittaus jotta pystymme yksilöimään palautuksen.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteessa. Mikäli katsomme että tuote ei ole käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen, emme ota palautusta vastaan emmekä hyvitä tuotetta. Jos haluat varmistaa voiko tuotteen vielä palauttaa, soita meille myymälän aukioloaikoina tai lähetä sähköpostia.

Palautukset voit toimittaa meille joko Postin tai Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena. Muilla tavoilla toimitettuja asiakaspalautuksia emme ota vastaan. Asiakaspalautuksen saapuminen meille kestää noin 5-14 arkipäivää. Voit myös vaihtaa / palauttaa tuotteen Helsingin myymälässämme ilman kuluja. Hyvitämme maksamasi summan tilauksesi maksutavan mukaisesti, vähentäen siitä palautus ja käsittelykuluja 4,90€. Olemme pieni yritys jolla ei ole mahdollisuutta tarjota ilmaista palautusta. Kiitos ymmärryksestäsi.

Ota yhteyttä saadaksesi Matkahuollon tai Postin asiakaspalautusnumero.
Palautusosoite: Nippanappa Oy, Liisankatu 19, 00170 Helsinki