Tarinamme

Alussa, eli 1975, oli kivijalkapaja Helsingin Kruununhaassa, Snellmaninkatu 17, ja ideoita täynnä Anja Neirtamo ja Jussi Neirtamo. Löytyi myös käden taitoja ja yrityshaluja. Sopivasti koulutustakin. Syntyi NIPPANAPPA.

Liikkeelle lähdimme laukkuja ym. korjaten ja samalla uusia laukkuja, lompakoita ja vöitä valmistaen. Nahkatavaroita korjatessa tuli selväksi miten niitä EI pidä rakentaa, jos haluaa asiakkaan niitä useammankin vuoden käyttävän. Tästä oli korvaamaton hyöty keskittyessämme laadukkan, omaleimaisen laukku-, reppu-, lompakko-, ja vyömalliston luomiseen.

Tuotesuunnittelun ehdoton perusta on aina ollut oma yksilöllinen mallisto ja parhaat materiaalit laadun takaamiseksi. Kun saimme isommat tilat naapurista Liisankatu 19, laajensimme tuotevalikoimamme kattamaan nahkatavarat "laidasta laitaan", lisäksi erikoistilaukset, yrityslahjat ja korjauspalvelu omalle tuotannolle. 

 

Syksyllä 2019 Anja ja Jussi siirtyivät ansaituille eläkepäiville ja Nippanapan perinteitä lähti jatkamaan 30-vuotias Niko Tervamäki. Nippanapan tarina jatkuu ja keväällä 2020 Nippanapalle avattiin ikioma verkkokauppa.